Бомба Atomic Kitten Керрі Катона виглядала щасливою як ніколи, коли вона виставляла напоказ свої нові "активи" в обтягуючому фігуру і низькому комбінезоні після недавньої операції по зменшенню грудей.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Керрі Катона виглядала щасливою і здоровою, коли вперше продемонструвала свої нові груди після того, як зняла пов'язки після операції по зменшенню грудей.

Сяючи широкою посмішкою, 41-річна колишня учасниця групи Atomic Kitten продемонструвала свої менші груди в приголомшливому комбінезоні з глибоким вирізом з власної колекції.

Зберігаючи свій невимушений, але стильний вигляд, мама п'ятьох дітей була приголомшена золотим плісированим комбінезоном, який красиво обтягував її тонку талію.

Популярні новини зараз
Школярам вводять суттєві зміни: сильно вплинуть на освіту дітей Школярів чекають важливі зміни – доведеться обирати Літнім українцям підкинуть грошей: як збільшиться пенсія в залежності від віку У жовтні українці отримають одразу три платіжки за газ: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Вона одягла пару повністю білих кросівок і зібрала свої платинові світлі локони в недбалий пучок.

Кидаючи виклик віку Керрі виглядала сяючою, коли вона знялася без макіяжу для знімка на відкритому повітрі.

Вона радісно підписала пост: "Літо тут, як і мої нові плісировані комбінезони @kerryboutique.co.uk з V-подібним вирізом, розміри від 8 до 22, і, чесно кажучи, ця тканина приголомшлива і ідеально підходить для літнього часу, подивіться їх".

Хітмейкер, яка стала зіркою реаліті-шоу, минулого місяця лягла під ніж після того, як стала незадоволена своїми грудьми потрійного розміру D.

Керрі Катона
Керрі Катона

Знайшовши досвідченого хірурга, Керрі замість цього зменшила розмір своєї нової грудей до C або D.

Зовсім недавно поп-зірка пояснила своїм вірним легіонам послідовників, що вона була в захваті від результатів, коли вона вийшла в соціальні мережі, щоб продемонструвати свої шви.