У ніч з 14 на 15 травня відбувся вокальний конкурс Євробачення, де перемогу здобули українці Kalush Orchestra з уже легендарною піснею Stefania.

Зазначимо, що за результатами суддівського голосування Україна фінішувала на четвертому місці і саме глядачі вивели нашу країну вперед, забезпечивши шалений відрив від другого місця.

KALUSH ORCHESTRA, фото Знай.uа
KALUSH ORCHESTRA, фото Знай.uа

Сусідська дружня Польща дала українцям 12 балів на глядацькому і на суддівському голосуванні. І тим більше дивно, що від суддів України конкурсанту з Польщі не дісталося жодного балу.

Хоча виконавець заспівав дуже красиву пісню і володіє сильним голосом, який він сповна продемонстрував на Євробаченні.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Тему несправедливого суддівського голосування підняла блогер і інфлюєнсер Сабіна Мусіна в сторіз Instagram. Вона обурилася відсутністю балів від українського журі, а коли вирішила подивитися склад суддів, то шокувалася ще більше.

"Ви серйозно?! Піду погуглю вас, бо не знаю, хто ви, як і ви, мабуть, не в тому місці зібралися",- відреагувала Мусіна на склад журі.

Зазначимо, що в складі українських суддів були Вадим Лисиця, Андрій Капраль, Ірина Федишин, Андрій Яцків та Лук'ян Галкін.

Звичайним українцям про щось скаже і правда тільки ім'я Ірини Федишин.

Скріншот сторіз Сабіни Мусіної
Скріншот сторіз Сабіни Мусіної

"Я не знаю, як ви, Але я відчуваю іспанський сором. Хто обирав і затверджував журі? Пропоную підписувати петицію. Звільнити всіх",- емоційно каже Сабіна.

Скріншот сторіз Сабіни Мусіної
Скріншот сторіз Сабіни Мусіної

Нагадаємо, що Kalush Orchestra підірвали Євробачення і закликали врятувати "Азовсталь": Stefania посіла перше місце.

Раніше ми повідомляли, що подруга Даші Квіткової Сабіна Мусіна закликала українців не поспішати повертатися додому.