Легенда "Ліверпуля" Джеймі Каррагер вважає, що його колишня команда має шанси чотири з п'яти обіграти "Реал Мадрид" і виграти Лігу чемпіонів, коли обидві команди зустрінуться в Парижі в кінці цього місяця.

Дану новину розмістили на порталі «Daily Star»

Джеймі Каррагер вважає, що у «Ліверпуля» 80-відсоткові шанси обіграти «Реал Мадрид» і виграти Лігу чемпіонів.

Обидві команди зустрінуться в Парижі 28 травня в матчі-реванші фіналу 2018 року, який "Реал" виграв з рахунком 3:1. Але Каррагер вважає, що його стара команда на цей раз помститься «"Лос Бланкос", і каже, що "червоні" тепер будуть орієнтуватися на Лігу чемпіонів, а не на Прем'єр-лігу.

У команди Юргена Клоппа все ще є шанс виграти Прем'єр-лігу вдруге, але їй потрібно виграти дві останні ігри і сподіватися, що «Манчестер Сіті» програє «Астон Віллі» в останній день.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Джеймі Каррагер
Джеймі Каррагер

Цей малоймовірний сценарій у поєднанні з недавніми травмами Мохамеда Салаха і Вірджіла ван Дейка є достатньою причиною для того, щоб Каррагер вважав, що "Ліверпуль" тепер повинен зосередитися на сьомій європейській короні.

"Я не думаю, що Клопп вибере когось, хто ризикує отримати травму",-сказав Каррагер Sky Sports, передчуваючи завершення сезону Прем'єр-Ліги. "Я знаю, що "Манчестер Сіті" втратив очки, і це трохи відкриває двері, але я б підтримав це і був би здивований, побачивши Салаха і Ван Дейка в грі. Ми говоримо про Лігу, Лігу чемпіонів і, що більш важливо, у "Ліверпуля" більше шансів на перемогу в Лізі чемпіонів. Я думаю, що якщо "Ліверпуль" зіграє зі своєю кращою командою в Лізі чемпіонів, шанси на перемогу становлять 80 відсотків".

Салах
Салах

Крім цього, Салах повідомив, що він буде готовий до фіналу Ліги чемпіонів після того, як отримав травму в матчі проти "Челсі" у фіналі Кубка Англії в суботу. На питання після гри, чи підійде він для виступу в Парижі, він сказав: "Звичайно, звичайно! Все добре!"