Зірка реаліті-шоу вирушила в Instagram, щоб просувати нові доповнення до своєї лінійки засобів по догляду за шкірою, але фанати поспішили вказати, що при редагуванні частина тіла «пропала».

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Кайлі Дженнер порадувала своїх підписників в Instagram новими знімками, але деякі фанати відзначили, що зірка, можливо, зайшла занадто далеко з аерографією.

24-річна Кайлі опублікувала фотографії себе у відвертому бузковому боді і з гілочкою лаванди в руках, дратуючи своєю новою колекцією засобів по догляду за шкірою Kylie Skin.

Кайлі Дженнер
Кайлі Дженнер

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зірка Кардашян незабаром повідомила, що гламурні фотографії рекламують її нову колекцію лавандових ванн, написавши в Instagram: "Ці нові засоби по догляду за собою, наповнені лавандою, - ідеальне задоволення, щоб розслабитися і отримати м'яку, поживну і гладку шкіру!"

Але кілька фанатів швидко помітили, що власна шкіра Кайлі виглядала занадто гладкою в одній конкретній області.

Кайлі Дженнер
Кайлі Дженнер

На фотографії Кайлі в повний зріст в боді фолловери помітили, що її ноги були відредаговані до такої міри, що у неї більше не було колін.

Коли зірка позувала з лавандою, рекламуючи свій асортимент засобів для ванної, фотографія, що демонструє весь її наряд в парі з прозорими каблуками, здавалося, показувала, що коліна Кайлі були згладжені в процесі монтажу, так що її колінні чашечки практично ніде не були видно.

Кайлі Дженнер
Кайлі Дженнер

Шанувальники звернулися в розділ коментарів, щоб вказати на помилку.

"Дівчинка, де твої коліна? LMAO", - прокоментувала одна людина.

"Її ноги відфотошоплені в небуття", - додав інший користувач Instagram.

Третя людина сказала про знімок: "Це навіть більш відредаговано, ніж зазвичай".