Збірна України з футболу провела перший етап зборів у Словенії. Збірники зіграли матч проти Рієки. Поєдинок закінчився внічию 1:1. Єдиний гол українців забив динамівець Денис Гармаш.

Після матчу головний тренер Олександр Петраков оцінив гру, збори і дав спортсменам інтимні установки на відпустку. Про це повідомляє "24 Футбол".

"Розумієте, сьогодні була не та картинка, яка повинна бути. Дорога була дуже важка. Сьогодні ми встали о 8 ранку, поснідали, поїхали в аеропорт, де була затримка рейсу на півгодини. Вилетіли, прибули в Рієку, а тут температура 27 градусів. Поки доїхали в готель... Не подумайте, що я виправдовуюся. Ні. Такого у мене ніколи не було. Доїхали в готель, хлопці буквально годину полежали, відпочили і поїхали на гру. Велике спасибі їм за те, що сьогодні зіграли. Було видно, що їм важко, але вони витримали. У мене немає претензій ні до кого, вони молодці",- каже головний тренер.

Олександр Петраков, фото: вільне джерело
Олександр Петраков, фото: вільне джерело

Відзначимо, що в заявку на матч відбіркового туру на ЧС-2022 з Шотландією, який пройде вже 1 червня, не потрапили такі динамівці, як Віталій Бульяський, Артем Бесєдін і Денис Гармаш, який відзначився голом. Шанувальники "Динамо" вже щосили обурюються з цього приводу.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"А що це катастрофа? Всі навколо, всі газети: "Бог Ти мій, Немає Гармаша, немає Буяльського, немає Бесєдіна. Що робити збірній?" Що таке? Що з вами? Тільки ці питання. Я - головний тренер, у мене є тренерський штаб. Ми всі вирішуємо разом і приймаємо рішення".

Скрін, Facebook Віталій Буяльський
Скрін, Facebook Віталій Буяльський

Журналіст зазначив, що це вже третій контрольний поєдинок збірної України і запитав у Петракова, як він може в цілому прокоментувати цей відрізок. Олександр зазначив, що зараз футболістам доведеться багато працювати, але... в ліжку.

"У ліжку доведеться працювати, вони до дружин їдуть. Нехай працюють два дні в ліжках, якщо сили будуть. Я дав їм два дні."

Нагадаємо, що Андрій Шевченко зіграє з Мессі і Андреа Пірло в матчі з однією метою.

Раніше ми повідомляли, що Олександр Зінченко розповів про зруйноване життя 10-річного хлопчика-футболіста.