Все українське вже котрий місяць стає брендом у світі. Світові знаменитості кутаються в українські прапори, а допомогти нашій країні у війні з росією стало обов'язковим завданням для кожної поважаючої себе людини.

Те ж саме сталося і з піснею "Stefania" у виконанні Kalush Orchestra: весь світ знає слова приспіву і щосили наспівує. Не оминула популярність стороною і головний атрибут соліста групи Олега Псюка - рожеву панамку. Хоча мама Олега - Стефанія - зізнавалася, що не розуміла реперський стиль в одязі сина, але тепер це навіть бренд.

Kalush Orchestra, фото: facebook.com/kalush.official
Kalush Orchestra, фото: facebook.com/kalush.official

Kalush стали справжніми законодавцями моди і у Каті Осадчої з'явився конкурент, адже вся Європа просто тащиться від рожевих панамок.

Під час інтерв'ю в Турині Олег Псюк помітив свою панамку на одному з журналістів і не зміг стримати емоцій. А зараз такий головний убір носять навіть котики.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Котик в панамці Kaluch, фото з соцмереж
Котик в панамці Kaluch, фото з соцмереж

Цей аксесуар Олег носить досить давно. Почалася все з того, що для зйомок кліпу "Не маринуй" Псюк купив першу-ліпшу панамку на секонд-хенді. Йому так сподобалася ця панамка, що він її не знімав і так вона стала невід'ємною частиною образу виконавця, а зараз і головним європейським трендом сезону.

Спочатку панамки розмели в рідному місті виконаіця - Калуші. А зараз відбою від замовлень немає по всій Україні і за кордоном на неї теж є попит. Саме в рожевій панамці повертавсядо Великобританії володар другого місця на Євробаченні - співак Сем Райдер.

Сем Райдер, скріншот з відео
Сем Райдер, скріншот з відео

Аксесуар цього сезону прикупили собі й інші знаменитості. Рожеву панамку вже має співачка Наталка Карпа і телеведуча Наталія Влащенко. А колись у такому головному уборі був помічений і президент України Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський, скріншот з відео
Володимир Зеленський, скріншот з відео

Ще до старту Євробачення Kalush сам випустив лімітовану колекцію панамок, вартістю 500 гривень. Тепер же українські дизайнерии самі додають у свої колекції такий головний убір.

Нагадаємо, що Сопільник Тимофій Музичук з Kalush Orchestra знайшов собі дівчину на Євробаченні: "Взяла мене в сексуальне рабство".

Раніше ми повідомляли, що мама Олега Псюка очікувала на дискваліфікацію Kalush Orchestra на Євробаченні:"За законом він не мав права".