Відома українська актриса, зірка серіалу "Одного разу під Полтавою" Анна Саліванчук розповіла шанувальникам про дитячу травму, яка дає знати про себе і зараз. Цим знаменитість поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Саліванчук активно веде свою сторінку в соцмережі, де не тільки ділиться фото і відео з життя, а й спілкується з фанатами, ділиться порадами і розкриває подробиці свого життя. Так, на цей раз актриса вирішила відповідати на питання, які цікавлять її фоловерів.

Анна Саліванчук, фото: Instagram
Анна Саліванчук, фото: Instagram

Один з шанувальників поцікавився чи не падала зірка з велосипеда. Анна Саліванчук відповіла, що ще в 5 років сильно впала і це стало для неї не тільки фізичною, а й психологічною травмою. Вона зізналася, що навіть будучи дорослою дуже боїться сідати на велосипед через стару дитячу травму.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Був. У 5 років сильно впала. Побила всі ноги і тепер на велосипед ні за що не сяду. Машина, мотоцикл, але не велосипед - боюся", - поділилася Анна Саліванчук з шанувальниками.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Дмитро Карпачов підказав, як підтримати чоловіка, який втратив кінцівку і що робити випускникам, чиї мрії зруйнувалися через війну.

Також наш портал інформував, "Батьківщина, друзі, це не д*па президента, яку потрібно весь час мусолити, цілувати": лідер групи ДДТ Юрій Шевчук дорікнув росіянам.

Крім того, наш портал інформував, Сергій Притула звертався до фахівця, тому що не зміг самостійно впоратися з наслідками війни: "У мене загинули друзі".