Кожного дня українців зустрічає з ліжка і проводжає до сну Всеукраїнський марафон новин, в якому ведучі з декількох українських каналів ведуть цілодобову новинну варту.

Яна Брензей, ведуча Вікна-новини на СТБ, одна з тих, хто тримає інформаційний фронт із перших днів війни. На час війни її домом, як і для багатьох інших співробітників марафону, стала робота. Сон, написання новин та включення в ефір – усе відбувалось у бомбосховищі.

Та попри банальні незручності, стрес, страх і небезпеку, Яна, як і ті, хто зараз залишається з українцями на зв’язку, працюють, бо точно знають, для чого вони це роблять.

Яне Брензей, ведуча Вікна-новини на СТБ
Яне Брензей, ведуча Вікна-новини на СТБ

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

24 лютого Яна вела новини. І говорила в кадрі про те, що росія напала на Україну. Телемарафон важливий тим, що це місце, де українці можуть точно отримати перевірену, надійну інформацію. Зараз це дуже важливо. Тому що, інформаційна війна – не менш критично важлива для перемоги.

"Ти не розумієш, де на роботі готувати їжу, де на роботі спати, як на роботу привезти шампунь і гель для душу. До цього спати в бомбосховищі життя мене не готувало... Якщо ти зараз скажеш "пробачте, я маю звертати лавочку", то люди не отримують можливо життєво необхідну для них інформацію. Я маю працювати, маю розповідати людям, що відбувається. Якщо ти знаєш, для чого ти це робиш, то у яких умовах це відбувається – вторинно",- впевнена Брензей.

Нагадаємо, що журналістка ТСН засняла Марічку Падалко перед ефіром.

Раніше ми повідомляли, що Соломія Вітвіцька у розкішному зеленому підкорила серця українців.