Співачка Ірина Федишин нещодавно оскандалилася з оцінюванням учасника від Польщі на Євробаченні-2022, коли журі не поставило йому жодного балу. Та на цьому вона не зупинилася - встигла осоромитися, зокрема, у волонтерстві та в гомофобних висловлюваннях.

Та зараз Ірина Федишин святкує день народження свого сина Юрія, то ж у своєму Інстаграмі вона опублікувала зворушливе привітання для нього, а також спільну фотографію, показавши святковий торт.

"Юрчику, вітаю тебе, моє сонечко, з Днем Народження ❤️ Ти наша велика радість. Ми сильно тебе любимо і вдячні Богові за тебе. Рости здоровим і щасливим! Нехай небо стане мирним і в Україні якнайшвидше настане перемога 💙💛 Тобі сьогодні виповнюється 11. Ця війна краде дитинство не тільки у тебе, а й у мільйонів українських дітей. Ви усі сьогодні дуже швидко дорослішаєте.", - йдеться у повідомленні. Ірина Федишин

Ірина Федишин з сином, фото: instagram.com/irynafedyshyn
Ірина Федишин з сином, фото: instagram.com/irynafedyshyn

Ірина Федишин дуже шкодує, що її сину в його 11 років довелося дізнатися, яким несправедливим і жорстоким може бути світ, скільки у ньому зла і брехні. Також співачка не забула у своєму привітанні згадати й про скандал, коли після гомофобних висловлювань її захейтили у соцмережах.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

"Ти дізнався, що таке веселковий прапор і його значення. Ти дізнався, що цей прапор, насправді, зовсім не веселковий. Ти побачив наскільки люди під таким прапором можуть бути агресивними, наповненні ненавистю і займатися булінгом у мережах. Але я хочу тобі сказати, що крім світу, де панує ненависть та агресія, є світ, де панує радість, любов і мир. Будь завжди сумлінний і чесний сам зі собою. Це допоможе тобі, навіть, у найтемніші часи не опускати руки і зберігати силу духу.", - написала вона. Ірина Федишин

Нагадаємо, Ірина Федишин знову осоромилася, зачепивши Настю Приходько - та в кишеню за словом не полізла: "Хто ти така?"

Також ми писали, Анастасія Приходько відповіла, чи справді потрапила на Євробачення від росії через ліжко: "Ідіть нах*й, гниди"

Нагадаємо, Ірина Федишин осоромилася гомофобними висловлюваннями: "Ти йдеш на х*й вслід за руским кораблем"