В Україні кататрофічно зросли ціни на оренду нерухомості, особливо це стосується регіонів західної частини України. На це не міг не звернути увагу і колишній Ксенії Мішиної, автор жартів для "Квартал 95" Олександр Еллерт.

Він опублікував на своїй сторінці в Instagram пост про те, як піднялися ціни в Україні і присоромив тих, хто намагається нажитися на горі інших людей.

"...Війна, страшна, геноцид. Люди біжать на Західну Україну, де на 200% підняли оренду житла свої ж... своїм же ... на оренду житла тим, хто втратив все ... Сука! На 200%... І ось ми зустрічаємося зі своїми, хто звинувачує і всіляко тисне своїх же за мову... Мораль цієї байки така: ми переможемо, якщо кожен зуміє розгледіти в собі людину, а не п*дораса! P.S. Пост про тих, хто впізнав себе, не більше...", - написав Эллерт.

У коментарі до чоловіка одразу ж налетіли незадоволені жителі західних областей і почали доводити, що це не так. Така активність змусила Еллерта записати звернення.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Хочеться підкреслити мій посткриптум в цьому пості... Я не валив всіх під одну гребінку. Я говорив лише про тих людей, які так паскудно вчиняють в нинішній час. Але людям потрібен срач і природно, навіщо заглиблюватись в суть тих думок, які пише людина. Щодо мого типу "псевдопатріотизму"... Не через мене почалася війна, не через те, що я говорю російською і навіть не через ті регіони, який говорять російською. Навіть якби ми всі спілкувалися українською, то нам би зробили іншу причину, щоб ввести війська".

Олександр Еллерт. Фото: Youtube
Олександр Еллерт. Фото: Youtube

Олександр упевнений, що такий тиск від деяких українців в плані мови породжує якусь дистанційність, травматизацію тих, хто з дитинства виховувався російською мовою, але не менше за інших любили Україну.

"Ми ж хочемо, щоб повернувся Донбас і Крим. Ви собі уявляєте, що настає цей день і жителі цих регіонів одразу ж починають розмовляти українською? Я б посперечався з цим",- упевнений автор "Квартал 95".

Нагадаємо, що Олександр Еллерт розповіділ про вагітність Ксенії Мішиної: "Це приємний знак".

Раніше ми повідомляли, що колишній Ксенії Мішиної Еллерт викликав шквал хейту через свою позицію: "Позорься сам".