29 травня 2022 року Київ відзначив ювілейні 1540 років з дня свого створення. Звичайно, масових гулянь до Дня міста не застарівалося, але, все ж певні розважальні заходи були.

Особливо відчутно цей день переживали ті киявне, які через обставини у вигляді війни не можуть бути в рідному місті фізично, але ніколи не покидають його душею. Ті ж щасливчики, хто знаходяться в Києві щосили насолоджувалися цим днем.

Києва. Фото: Depositphotos
Києва. Фото: Depositphotos

Мер столиці Віталій Кличко теж не забув привітати улюблене місто з ювілеєм.

"Друзі! Історія нашого міста-це історія кожного з нас. З сумом і радістю. З щоденною працею і приємним відпочинком. З перемогою і перемогою. Ми з вами захищаємо нашу столицю, робимо її краще і красивіше. Київ-серце України. І воно буде завжди битися непокірно і переможно! З Днем народження, Київ! Слава Україні!"

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Українська блогер і інфлюенсер Сабіна Мусіна, співзасновниця міжнародної франчайзингової мережі Б'юті-барів G. Bar Сабіна Мусіна теж привітала рідний їй Київ. Зробила це чарівна дівчина в дуже зворушливій формі з чуттєвими словами.

"Як тебе не любити, Києве мій! Сьогодні нашій столиці виповниться 1540 років. Тримайся, наш прекрасний Київ! Ти встоїш! Молимося за тебе! Молимося за тебе, Україно! Молимося за український народ! Слава нашим захисникам! Слава Україні! Героям слава!",- написала Сабіна.

Нагадаємо, що Сабіна Мусіна поділилася болем української мами, вся Україна ридає: "Моє особисте ППО не справляється".

Раніше ми повідомляли, що українські судді не дали Польщі жодного балу на Євробаченні, Саба Мусіна пропонує звільнити Федишин і компанію.