Ліонель Мессі виграв рекордні сім трофеїв "Золотий м'яч" і домінував у цій нагороді разом з Кріштіану Роналду, але він вважає, що цього року його отримає інший гравець.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Ліонель Мессі вважає, що "немає ніяких сумнівів" в тому, що Карім Бензема виграє "Золотий м'яч" в цьому році після свого героїзму за "Реал Мадрид".

Бензема був одним з видатних гравців в Європі в цьому сезоні, забивши 44 голи і віддавши 15 передач у всіх змаганнях, що допомогло «Реалу» виграти Ла Лігу і Лігу чемпіонів. Мессі та Кріштіану Роналду домінують у номінації» Золотий м'яч " у сучасну епоху, а Лука Модріч — єдиний гравець, який виграв його з 2008 року.

Ліонель Мессі
Ліонель Мессі

Популярні новини зараз
Пенсіонерам старше 70 років збільшать виплати: умови та суми Бронювання можна отримати автоматично: кому не треба звертатись в ТЦК Пенсіонерів змусять платити: важливе звернення податківців Школярів чекають важливі зміни – доведеться обирати
Показати ще

Але Мессі підтримав Бензема, щоб отримати нагороду 2022 року, коли церемонія відбудеться в жовтні. "Я думаю, сумнівів немає, цілком очевидно, що Бензема провів захоплюючий рік і в підсумку присвятив себе Лізі чемпіонів, граючи важливу роль, починаючи з останніх 16 ігор у всіх іграх", - сказав він TyC Sports. "Я думаю, що цього року сумнівів немає".

Вінісіус-молодший був переможцем матчу за "Реал" в Лізі чемпіонів в суботу на "Стад де Франс", але Бензема був безсумнівною зіркою для команди Карло Анчелотті в змаганні. Французький нападник завершив кампанію з 15 голами і двома передачами всього в 12 матчах і завдав кілька дуже важливих ударів в плей-офф, перемігши "Парі Сен-Жермен", "Челсі" і "Манчестер Сіті".

Бензема
Бензема

34-річний гравець зустрівся з ПСЖ Мессі в 1/8 фіналу, де зробив вирішальний вплив. ПСЖ виграв перший матч з рахунком 1:0, але програв у другому з рахунком 3:1 завдяки хет-трику Бензема. Саме такий виступ означає, що Бензема заслуговує визнання на церемонії вручення «Золотого м'яча» пізніше цього року.

"Матч з "Реалом" вбив нас, мене і всіх в роздягальні. У нас було багато надій. Це змушує мене знову хотіти перемагати. Але найкраща команда не завжди виграє Лігу чемпіонів. Я не применшую заслуги "Реала": вони не були кращими в цьому змаганні", — сказав Мессі.