Олексій Панін - популярний російський актор, всіма відомий своїми скандальними сексуальними витівками.

Він знімався в таких стрічках, як "Зірка" і "Жмурки "Олексія Балабанова, а також в серіалі "Солдати". Зараз він проживає в Іспанії і звідти вирішив висловитися стосовно повномасштабної війни в нашій країні, відкрившись українцям з іншого боку.

Олексій Панін. Фото: Instagram
Олексій Панін. Фото: Instagram

"Слово "п* *арас", як правило, в росії означає не сексуальну орієнтацію, а дає характеристику людині, його вчинкам, діям. Тіматі тут, наш великий скрепоносець у вушанці, звернувся до українського виконавця Макса Барських. Ну раз Тіматі про нього говорить погано, значить, напевно, порядна людина. Я розумію, що багатьом неприємно було чути, що Макс Барських назвав росію "дірявою", але як назвати поведінку людей, які в той момент, коли вмирають діти, коли вмирають люди в Україні, ломляться як божевільні в магазини IKEA, магазини побутової техніки, щоб закупитися міксерами, тостерами - не п**араси?", - повідомляє він.

@govoryat_vse

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще
♬ Epic - Joystock

Згодом він навіть дав невелике інтерв'ю "Україні 24", в ході якого остаточно "поховав" рашистського президента, його армію і їх послідовників.

Нагадаємо, у скандального Паніна знайшлася четверта дочка, але радості не принесла: таємницю приховували і мама, і тато

Як повідомляв "Знай.ua", українка розповіла, як окупанти прозвали її "бабою на Мерседесі": історія війни, яка назавжди залишиться в пам'яті

Знай.ua писав, Ангела Меркель вперше з 24 лютого вирішила подати голос і навіть не заступилася за свого друга путіна