Олександр Еллерт - відомий український комік, а також переможець першого сезону романтичного шоу "Холостячка", в ході якого йому все ж не вдалося побудувати спільне майбутнє з красунею Ксенією Мішиною.

Зараз в Instagram Stories він опублікував черговий жарт, пов'язаний з політикою і поточної повномасштабної війною проти рашистів. Олександр показав умовну розмову між канцлером Німеччини Олафом Шольцем і Головою Верховної Ради України Русланом Стефанчуком.

Руслан Стефанчук, фото: Facebook
Руслан Стефанчук, фото: Facebook

"Ще раз пообіцяєш зброю і не даси, я тебе з'їм!", - йдеться в Stories.

У цій же розмові Стефанчук нагадав Шольцу, що зволікати з передачею зброї зараз взагалі не можна, бо щодня на передовій гинуть багато українців - як мирних жителів, так і військовослужбовців.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Олександр Еллерт, скріншот: Instagram Stories
Олександр Еллерт, скріншот: Instagram Stories

Пізніше він написав публікацію, в якій також описав рубіж в 100 днів повномасштабної війни проти рашистів. Олександр Еллерт подякував усім тим, хто всі ці дні працює, чатує, воює, вибачає, протистоїть і допомагає. Якщо придивитися, гуморист склав цими словами фразу "рашка йде в п*зду".

"Згадайте себе ввечері 23-го і порівняйте з собою нинішнім. Кожен став сильнішим! Досвідченіше! Впевненіше! Краще... сподіваюся! Йдемо далі, не звикаємо! Боремося!", - додав він.

Нагадаємо, колишній Ксенії Мішиній Олександр Еллерт розніс українців за Жорстке нав'язування мови: "Думаєте Крим і Донбас відразу заговорить?"

Як повідомляв "Знай.ua", Ксенія Мішина заговорила про мрію, яку безжально зруйнувала війна: "Була розчавлена"

Знай.ua писав, актор "Кварталу 95" в образі російського режисера Микити Михалкова запропонував "Оскарозаміщення"