Роти путіна і влада рф регулярно змінюють свої цілі в так званій "спецоперації в Україні", а по нашому - в кровопролитній війні.

Ось і цього разу колишній президент рф, а зараз вірна псина путіна, Дмитро Медведєв озвучив нові дані від росії.

Мета "спецоперації" в Україні (варіант двотисячний) - створення нової, неамериканоцентричної системи міжнародної безпеки.

Дмитро Медведєв, фото: скріншот
Дмитро Медведєв, фото: скріншот

Радник глави офісу Президента Єрмака Олексій Арестович у вечірньому ефірі з Марком Фейгіним висміяв такі "забавки" з цілями в рф і дісталося тепер конкретно Медведєву.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Мене порадував Медведєв. Я думаю, що російська федерація давно не змінювала декларовані цілі цієї "операції". З 70 дня по 100 практично нічого не декларували... Ну, він прокинувся, мабуть і заявив чергове...",- поділився Арестович.

На це Фейгін відповів, що не варто звертати на таку увагу, адже "Він (Медведєв - прим.ред.) долб*б".

Марк Фейгін
Марк Фейгін

Арестович поспішив зупинити свого співрозмовника, заявивши, що Медведєв - колишній президент росії, заступник голови Ради національної безпеки заявляє такі дурниці.

"Чисто за логікою і семантикою виходить, що центр американоцентричної безпеки був тут, в Україні, і вони його намагаються зруйнувати. А американці, бідні, не знали, що центр їхньої американоцентричної безпеки в Києві. А в цьому центрі, я відкрию вам таємницю, поки ніхто не чує, я сиджу і всім керую. Все дуже просто. Заява така ж, як у Медведєва, нехай вони знають, хто управляє",- сміється Олексій.

Нагадаємо, що Олексій Арестович пояснив, чому Зеленський і Єрмак - унікальні: "Це все дурниця".

Раніше ми повідомляли, що Олексій Арестович розповів про чергові перемоги ЗСУ, і перемозі в "спецоперації".