Відома українська артистка і травесті-діва Монро запам'яталася шанувальникам завдяки своїм епатажним образам, прямолінійності і неймовірній харизмі. В Instagram за її творчим і особистим життям стежить понад 80 тисяч осіб.

Монро розповіла, як вона дізналася про недавній обстріл Києва окупантами 5 червня і що відчувала в той момент. Як повідомила артистка, після насиченого дня вона зробила всі свої ритуали і заснула міцним сном, в надії гарненько виспатися.

"Щоб рівно через 8 годин прокинутися відпочилою, бадьорою і зарядженою... так і було, доки не взяла в руки телефон", - написала Монро.

Скріншот з Instagram, Монро
Скріншот з Instagram, Монро

Травесті-діва зізналася, що не чула сирен повітряної тривоги і вибухів, і тільки вранці вона усвідомила, що сталося щось жахливе, після побачених повідомлень і пропущених дзвінків. Новина про випущені окупантами ракети її дуже розлютила.

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Монро заявила, що ворог не залишить Україну в спокої до тих пір, поки росіяни не почнуть влаштовувати масові протести, щоб розколоти країну і позбутися путінського режиму.

"І тоді зовнішні вороги відійдуть на другий план. Або ж реальна третя світова. Тоді сушимо сухарі 🙃 Як показує історія, всі відомі імперії в результаті існування розвалилися. Але на це потрібен час. І як, знову ж таки, нам каже історія, час досить довгий. Але сидіти та покорно чекати - це не наш варіант", - написала артистка.

Нагадаємо, травесті-діва Монро розповіла, за допомогою чого змінила зовнішність Оксана Марченко: "Просто захопилася"

Як повідомляв Знай.uа, "Починайте приймати нову реальність": травесті-діва Монро розповіла, що вона зрозуміла за 3 тижні війни

Також портал Знай.uа писав, що травесті-діва Монро назвала 5 правил боротьби з тривогою і панікою: "Продовжуйте через не можу..."