Українська акторка, зірка найромантичнішого шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу "Кріпосна", любить радувати свою армію шанувальників різними новинами з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 840 тисяч чоловік.

Ксенія Мішина відправила сина Платона в його перший похід на 4 дні і зняла в Insta Stories зворушливий момент прощання. Як відомо, зараз акторка знаходиться в Бельгії, тому вона відпустила хлопчика з його новими друзями і викладачами з місцевої школи.

Мішина зізналася, що дуже хвилюється за Платона і навіть не знає, що буде робити в такій довгій розлуці, адже вони постійно разом.

"А я звичайно дуже переживаю. Не знаю, як я буду без нього", - сказала Мішина з сумом в очах.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року
Показати ще

А ось її син навпаки дуже радий "відірватися" від мами і гарненько повеселитися. Акторка зняла радісну реакцію хлопчика, який наполегливо робив вигляд, що йому нібито сумно. Але сама артистка розуміє, що Платону скоріше вже хочеться потусити з друзями, як це робили всі в його віці.

Нагадаємо, "Холостячка" Ксенія Мішина показала акторську майстерність сина: "Весь в маму"

Як повідомляв Знай.uа, Ксенія Мішина заговорила про мрію, яку безжально зруйнувала війна: "Була розчавлена"

Також портал Знай.uа писав, що колишній Ксенії Мішиної Еллерт показав, про що насправді говорили Стефанчук і Шольц: "Йде в п*зду"