Відомий український гумористичний актор, член колективу "V. I. P. Тернопіль" Тарас Стадницький жартома назвав те, що у своїй цінності зараз перевищує навіть нафту й біткойн.

На своїй сторінці в соцмережі Фейсбук Тарас Стадницький виклав фотографію з кількома коробками солі, яка останніми днями подорожчала у кілька разів. Щобільше, українці зіткнулися з дефіцитом цього продукту.

Тарас Стадницький вирішив якось скористатися з цієї ситуації. І щоб користь була, передусім для ЗСУ, які віддано боронять нашу батьківщину від російського загарбника, та й щоб українцям підняти настрій.

Тарас Стадницький, фото: facebook.com/taras.stadnytskyy
Тарас Стадницький, фото: facebook.com/taras.stadnytskyy

То ж гуморист вирішив розіграти півтора кілограма солі у картонному пакуванні. Для цього потрібно задонатити понад 100 грн. Всі зібрані кошти Тарас Стадницький обіцяє витратити на купівлю автомобіля для українських бійців, які служать на луганському напрямку. Щобільше, переможцю зі Львова актор обіцяє доставити сіль особисто.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Біткоїн? Нафта? NFT? Ми не розмінюємося на дрібниці. Сіль родом зі славетного Бахмута, в картонній упаковці, півтора кілограма, і хочу розіграти її між всіма тими, хто задонатить більше 100 гривень (а на зібрані кошти купимо машинку на луганський напрямок). Якщо переможці будуть зі Львова - доставлю сіль особисто. Реквізити - в коментарях. Долучаємся, товариство, віримо і допомагаємо ЗСУ, бо хто, як не ми?", - написав він. Тарас Стадницький

Тарас Стадницький, фото: facebook.com/taras.stadnytskyy
Тарас Стадницький, фото: facebook.com/taras.stadnytskyy

Нагадаємо, Тарас Стадницький з "V. I. P. Тернопіль" зізнався, до чого змусив його брат, щоб "освіжити" голову: "Витягнув мене..."

Також ми писали, Тарас Стадницький з "V. I. P. Тернопіль" не зміг показати своїх доньок у День захисту дітей: "Якби не ЗСУ, невідомо, чи був би..."

Нагадаємо, Тарас Стадницький з "V. I. P. Тернопіль" приготував сюрприз путінським окупантам