Тайсон Ф'юрі підтвердив, що повернеться в бокс після нетривалого відходу на пенсію, і дражнив, що зустрінеться з переможцем довгоочікуваного реваншу Ентоні Джошуа проти Олександра Усика.

Відповідний пост розмістили на порталі «DailyStar»

33-річний чемпіон у суперважкій вазі раніше заявив, що повісить рукавички на цвях після перемоги над Ділліаном Уайтом на «Уемблі». Ф'юрі переміг свого обов'язкового претендента технічним нокаутом в шостому раунді, щоб зберегти свій непереможений статус, і заявив після бою, що не збирається захищати свій пояс.

Але тепер боксер з Моркама змінив свої пенсійні плани і натякнув, що сподівається зустрітися з переможцем бою-реваншу Ентоні Джошуа проти Олександра Усика. "У нас є дуже цікаві новини. Я думаю, що світ чекав плану дій", - сказав Ф'юрі.

"Минулого тижня у нас [Ф'юрі і промоутера Френка Уоррена] була приємна італійська зустріч в Лондоні і довга розмова про багато речей. Я повернуся на ринг на 100 відсотків, як у фільмі, коли Джеррі Магуайр кричав: "Покажи мені" гроші!" Якщо хтось і може показати мені гроші, так це Френк Уоррен, я називаю його чарівником, і ми збираємося зробити щось велике, велике".

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Тайсон Ф'юрі нокаутував Ділліана Уайта жорстоким аперкотом у шостому раунді
Тайсон Ф'юрі нокаутував Ділліана Уайта жорстоким аперкотом у шостому раунді

Ф'юрі заявив, що його наступний бій не відбудеться до бою Джошуа і Усика в Саудівській Аравії, оскільки це було б «безглуздо», але він буде «тренуватися як божевільний», щоб, можливо, зустрітися з переможцем.

Він додав: "Коли ця середня вага нокаутує цього бодібілдера, буде тільки одна людина, щоб розібратися з цим абсолютним цирком, чи не так? Що я хотів би сказати людям, які хочуть, щоб цей бій відбувся, так це: вам краще мати велику чекову книжку, тому що повернути великого циганського короля з відставки, щоб викупити цю країну — ще раз — це буде коштувати грошей. Я борець, і я борюся за призи, але це буде коштувати грошей, якщо ви хочете, щоб я провів місію з цією середньою вагою і показав вам, що з ним робить справжній важкоатлет. І це буде дорого, їм будуть потрібні глибокі кишені, і тоді ми зможемо поговорити, але не раніше, ніж відбудеться бій Усик проти Джошуа, тому що раніше це було безглуздо. Поки [Джошуа і Усик знову не битимуться], я залишуся в Моркамбе, тренуюся як божевільний".