Переможниця проекту "Топ-модель по-українськи" в третьому сезоні Марія Гребенюк часто радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 115 тисяч осіб.

Дівчина отримала непогану популярність, а також любов глядача, модельні контракти по всій планеті, а також, звичайно ж, місце в агенстві Алли Костромічової.

Маша Гребенюк, фото: Instagram
Маша Гребенюк, фото: Instagram

У TikTok з'явилося відео з Марією Гребенюк гумористичного характеру, що стосується повномасштабної війни проти рашистів, розпочатої ними ж 24 лютого 2022 року.

- Маш, 5:14, Загадуй бажання.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

— Moscow never sleep.

Відповідь кумедна. По-перше, в ході "бажання" Марії Гребенюк була використана неймовірно популярна пісня 2008 року Timati ft. DJ Smash - Moscow Never Sleeps. Перекладається вона як "Москва ніколи не спить". Згодом дівчина показала карту Москви і з'являється навколо "бавовну". Українці замість буденних для рашистів "ударів" у Білгородській, Брянській та інших областях, вирішили називати речі своїми іменами.

Маша Гребенюк, фото: Instagram
Маша Гребенюк, фото: Instagram

"Маш, це не тільки твоє бажання", "Я коли це відео дивилася, то прийшла новина, що Путін впав у кому", "Це чудово", - пишуть користувачі.

@mariia_hrebeniuk

Мммм 🥰🥰🥰 #бавовна #українськийтікток

♬ оригінальний звук - Маша Гребенюк

Нагадаємо, жителі Бєлгорода панікують все сильніше, ЗСУ вже поруч з кордоном: бояться, що бойові дії перенесуться до них

Як повідомляв "Знай.ua", жителі Бєлгорода панікують все сильніше, ЗСУ вже поруч з кордоном: бояться, що бойові дії перенесуться до них

Знай.ua писав, Білгород знову "на вухах": невідомі зруйнували залізничні колії - стягувати техніку поки не вийде