Дружина Сергія Бабкіна показала новий будинок, в якому вони живуть через війну

Відео вона оприлюднила в сторіс Іnstagram.

Сергій Бабкін. Фото: скрін youtube
Сергій Бабкін. Фото: скрін youtube

Як відомо, у липні 2017 року зіркове подружжя вперше відкрили журналістам двері свого розкішного маєтку у Харкові. Будинок великий, світлий, має кілька поверхів та шикарну веранду. На щастя, попри військові дії, родинне гніздечко у рідному місті вціліло. Як зауважила в сторіс Сніжана, поруч були зруйновані будинки.

Зараз сім'я співака перебуває у Німеччині разом з дітьми. Після низки концертів пара повернулась до дому та Сніжана записала пару кадрів біля нового будинку.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Зараз зірки мешкають в невеликому двоповерховому будинку, проте у надзвичайно мальовничому місці. Поруч ліс. У дворі багато зелені, ростуть піони та навіть землянка.

Сніжана Бабкіна. Фото: скрин відео
Сніжана Бабкіна. Фото: скрин відео

Дизайн будинку виконаний у традиційному німецькому стилі - на вікнах ставні та прикраси, фасад світлого кольору з дерев'яним балконом. Біля будинку припарковані велосипеди, а трохи подалі - автомобіль.

Сергій Бабкін. Фото: скрин відео
Сергій Бабкін. Фото: скрин відео

Нагадаємо, Сніжана Бабкіна без сорому засвітила апетитні вишеньки, але турботливий чоловік тут же пояснився: "Це так завжди по життю".

До слова, "Мурахи по шкірі": дружина Сергія Бабкіна показала втілення своєї мрії попри перепони.

Раніше ми писали, що Сніжана Бабкіна розповіла, як війна посприяла виконанню бажань, які вона загадала на Новий рік: "Хочеш? Отримуй".