Відома українська співачка та президентка мистецької агенції "Територія А" Анжеліка Рудницька розповіла історію мужнього хлопчика з Маріуполя, який не побоявся протистояти рашистам.

У новому пості на своїй фейсбук-сторінці Анжеліка Рудницька виклала відео за участю Тимофія з Маріуполя, який зняв у місті російський триколор, показавши гідний приклад навіть дорослим.

"Це Тимофій з Маріуполя. Він зняв триколор і нагадав дорослим, що "окуповані території - це Україна". Пишуть, що він у безпеці. Дякуємо, друже!", - йдеться у повідомленні. Анжеліка Рудницька

Фото: facebook.com/AnzhelikaRudnytska
Фото: facebook.com/AnzhelikaRudnytska

На відео хлопчик показує, як правильно поводитися з російським прапором, коли ви де-небудь його побачили на своєму шляху. Він також закликає пам'ятати, що хоча й ці території тимчасово окуповані російськими військами, вони все-одно залишаються Україною.

Популярні новини зараз
Зима буде без світла: тривожний прогноз ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

"Побачили *уйню ось таку... А саме ганчірку для підлоги у нашому місті. Навіщо вона нам тут потрібна!? Зняли по-чоловічому і кудись її треба викинути. В принципі тільки для цього вона й потрібна. Ось так це робиться! Окуповані території - це Україна! Не забувайте цього", - говорить хлопчик.

Нагадаємо, "Намагаєтеся ввести в оману весь світ": чому категорично не можна називати росіян орками

Також ми писали, Анжеліка Рудницька вказала на помилку українців після перемоги Kalush Orchestra на Євробаченні: "Про що говорили?"

Нагадаємо, Анжеліка Рудницька звернулася до захисників Маріуполя від імені усіх українок: "Стали кісткою у горлі путіна"