Про це вони розповіли у програмі «Мотив Подорожнього».

Як зазначає Леонтій Осичнюк, повномасштабне вторгнення російських військ зірвало всі маски, адже тепер ніхто не буде говорити, що «іх там нєт».

«Коли 24 лютого почалося вторгнення, я навіть відчув і говорив про деяке таке полегшення, тому що тепер вже не треба нікому доказувати, що вони до нас задираються, що вони бикують тут в цій ситуації. Тепер вже все й так зрозуміло, це тема вторгнення. І нам більше з ними взагалі нічого спільного мати не можна», - стверджує Дмитро Осичнюк.

Водночас ведучий запитує, чи вдасться українцям не мати нічого спільного із росіянами. На думку Леонтія Осичнюка, росія все одно нікуди не дінеться, це той поганий сусід, поруч із яким Україні доведеться існувати і вибудовувати якісь відносини. Водночас Антоній Осичнюк зауважує, що ми не повинні забувати про те, що відбувається зараз і відбулося 2014 року, аби побудувати такі відносини, в яких повторення цього буде неможливим.

Принагідно ведучий запитав у учасників гурту, якою вони бачать Україну в майбутньому. На думку Леонтія Осичнюка, українці недооцінювали свою державу, адже, виїхавши закордон, вони побачили, що в багатьох питаннях набагато прогресивніші.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

«В українців до України було досить упереджене ставлення і ми завжди думали, що десь краще знаходитись. Я думаю, що переосмислення буде ще весь час і після закінчення війни, у нас буде переосмислення того, хто ми такі взагалі і ким ми були до початку цієї війни», - міркує музикант.

Як повідомляв Знай.ua, Ригованов заявив, що сьогодні військові можуть змінити соціальні відносини у державі.

Також Знай.ua писав про те, що Кущ пояснив, чому Заходу не вигідний стрімкий розвиток України.