Євген Клопотенко - відомий український шеф-кухар, який продовжує просувати національну кухню за межами держави.

Зараз в нашій країні вже близько чотирьох місяців триває повномасштабна війна проти рашистів, а чоловік вирішив звернути увагу на тих, хто працює мало не більше всіх, намагаючись зберегти життя якомога більшої кількості українців.

Євген Клопотенко. Фото: скрін youtube
Євген Клопотенко. Фото: скрін youtube

"Лікарі - то любов. У мого друга дитинства сім'я лікарів, тому я з 6 років ходжу в лікарні, як на вечірку. Ну, і тому, що за хорошу поведінку я завжди отримував від них бургер на Деміївському ринку. А заради цих бургерів я прям летів до лікаря, навіть умовляти не треба було. Потім мені якось видалили 4 зуба за раз, а потім ще 2, і я почав боятися стоматологів", - пише Євген Клопотенко.

Згодом він додав, що через проблеми із зубами дуже часто до них ходив, тому втомився відчувати страх. А тепер і зовсім засинає в стоматологічному кріслі. Якось навіть мало не сталася втрата свідомості при видаленні аденоїди без анастезії, але всього лише окропив лікаря кров'ю.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Євген Клопотенко, скріншот: Youtube
Євген Клопотенко, скріншот: Youtube

Після цього Євген Клопотенко зізнався в досить дивному відчутті - він почав любити біль, хоча і віддає звіт, що це може бути через одержуваних бургерів. А ще йому зашивали коліно без анастезії, тоді він спеціально прикусив палець, щоб стримуватися. Але в будь-якому випадку він вдячний лікарям за все, що вони робили і роблять.

Нагадаємо, Євген Клопотенко розповів, як смачно приготувати головну козацьку страву: рецепт, в який закохається кожен

Як повідомляв "Знай.ua", Тетяна Литвинова з "МастерШеф" поділилася рецептом ідеального пирога з вишнею: оцінять навіть самі прискіпливі бабусі

Знай.ua писав, млинці, як у бабусі, який завжди виходять: простий рецепт, який повинен бути у кожного в нотатках