Українська актриса, зірка романтичного шоу "Холостячка" Ксенія Мішина зізналася, що не може знайти себе в новому житті, яке почалося після повномасштабної війни. Цим вона поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ксенія Мішина активно веде свою сторінку в соцмережах і регулярно ділиться з шанувальниками новими фото і відео. Також нерідко знаменитість ділиться власними думками, переживаннями.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Ксенія Мішина зазначила, що з кожним днем у неї складається враження, що настає нове життя, втім, вона не відчуває себе її частиною. Актриса зізналася, що розуміє, що колишнього життя, яке було до війни вже не повернути, але і в новій вона себе поки не бачить.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Новий день. Хоча, якщо чесно, кожен день я до сих пір думаю про те, що щоранку настає нове життя. Я знаю, що ми досі не змогли прийняти, що того життя, яка була в нас вже немає і на жаль не буде. Нове життя вже прийшла, але нас в ній начебто ще немає...",- поділилася Ксенія Мішина.

Скрін instagram
Скрін instagram

Скрін instagram
Скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Григорій і Христина Решетники офіційно отримали "червону" книжечку - українці в шоці: "Мріємо, щоб..."

Також наш портал інформував, зірка "Холостячки" Ксенія Мішина присоромила Еллерта за вічне бажання пригубити: "Сьогодні не хочу бухати".

Крім того, наш портал писав, комік з "Кварталу-95" Юрій Великий вирішив навчити російських школярів бути тверезими: "Мистецтво зметикувати на трьох".