53-річна українська телеведуча Надія Матвєєва стала гостею в чергового випуску шоу "Як ти?"з Григорієм Решетником.

Вона нарешті зізналася, що скоро вийде заміж за свого таємничого чоловіка, який не має відношення до шоу-бізнесу і молодший за українськц знаменитість на цілих 20 років. Рідні Наді, до речі, не підтримують цей союз.

Надія Матвєєва, фото: Instagram
Надія Матвєєва, фото: Instagram

Такі знаменитості, як Регіна Тодоренко, Аліна Астровська, Ані Лорак, Джиган, Таїсія Повалій, Яна Соломко назавжди зникли для українців. Багато українських зірок розпрощалися зі своїми рідними, які зомбувалися від рф.

Така доля чекала і на сестру Надії Матвєєвої. Відзначимо, що знаменитість родом з Керчі.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Спочатку, коли мої родичі з росії, моя двоюрідна сестра писала мені "Приїжджайте до нас. Що у вас там відбувається? Приїжджайте до нас". Вона думала, що порятунок - це приїхати до них. Я просто відповіла, що у нас війна, їх солдати вбивають наших людей і дітей. Ми не спілкуємося. Вона більше не дзвонила і я не пишу. До війни ми були дуже близькими... Їм наср*ати, що буде з Україною... А ще краще - знищити, і щоб не було цього питання. Так про що говорити?",- переконана телеведуча.

Нагадаємо, що Надія Матвєєва виходить заміж за хлопця, на 20 років молодшого за неї, рідні проти: "У нього немає грошей на обручку".

Раніше ми повідомляли, що 53-річна Надія Матвєєва закрутила роман з хлопцем, який на 20 років молодший.