Народний улюбленець та помічник ДСНС побідкався, що собак не пускаються до багатьох супермаркетів

Про це він повідомив на офіційній сторінці в соціальній мережі instagram.

Пес Патрон, фото: Instagram
Пес Патрон, фото: Instagram

Українська зірка ДСНС пес Патрон підняв досить важливу тему стосовно тварин. Мова йде про відвідування супермаркетів разом з тваринами. На сторінці від його імені розповідається, що в Італії з собаками можна заходити в супермаркет, у великі шопінг-молли і навіть в дорогущі бутіки.

Як відомо, собаки дуже люблять ходити разом з людьми всюди, в тому числі й по магазинах. Також у публікації поділилися радісною новиною, що одна з мереж супермаркетів дозволила відвідувати торговельні мережі разом з собаками. З певних міркувань назва повністю не озвучена, проте є натяк, що закінчується вона на "по".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того, від імені патрона у публікації звернулися до власників торговельних мереж:

"Люди на своєму взутті приносять більше бруду, ніж лапи тварин. Я просто кажу. Бо ми дуже сумуємо коли нас прив‘язують біля магазинів. А ще нас можуть поцупити, і тоді наші господарі будуть дуже сумувати, викликати поліцію, розклеювати оголошення на кожному дереві. Подумайте про екологію! 🙂"

Також в кінці посту зауважили, що питання спірне та мають надію, власники торговельних мереж зрозуміють, що в багатьох країнах собака — не просто тварина, а друг і компаньйон.

У коментарях підписники підтримали патрона та написали:

"Серденько розривається щоразу, як бачу прив'язану чи просто полишену собачку під магазином 🥺"

"Ну то раз стільки "за" — то давайте після перемоги створимо петицію"

До слова, "Як розкішно ми будемо виглядати на світлинах": у відомого пса Патрона з'явитися підлеглий Григорій.

Раніше ми писали, що мінна безпека з Патроном: як поводитися з боєприпасами, які залишили окупанти.

Раніше ми писали, що пес Патрон втомлюється: власник чотирилапого помічника розповів про нюанси зіркового життя.