Відома співачка дуже хвилювалась перед виконанням гімну України

Про це вона розповіла у сторіс соціальної мережі instagram.

Настя Каменських. Фото: скрін youtube
Настя Каменських. Фото: скрін youtube

У середу, 29 червня, київське "Динамо" зіграло другий запланований благодійний матч у рамках тренувального збору, що наша команда проводить у Швейцарії. Суперником "біло-синіх" стала "Лозанна" з однойменного міста, що за підсумками минулого сезону вилетіла з елітного дивізіону країни.

Зустріч назвали Match For Peace, що в перекладі означає "Матч заради миру". До речі, він закінчився з рахунком 2:0 на користь команди "Лозана", а відкривала його відома співачка Настя Каменських.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Як зауважила зірка, для неї це був найвідповідальніший момент, тому вона дуже хвилювалась. Вона так і написала на відео у сторіс:

"Я дуже хвилювалась, адже найвідповідальніший момент"

Сторіс. Фото: скрин відео
Сторіс. Фото: скрин відео

На поле гравці української команди вийшли разом з дітьми-сиротами з Маріуполя, які зараз мешкають у Швейцарії. Співачка зустрілася з ними та написала у відео:

"Найбільше, що сьогодні необхідно цим діткам - це мирне небо, турбота та емоції".

Сторіс. Фото: скрин відео
Сторіс. Фото: скрин відео

Нагадаємо, Настя Каменських поділилася найяскравішими спогадами з мирного життя: "Були щасливі".

До слова, Настя Каменських у тоненькій футболці показала як змінилася її фігура:" З роками все красивіше".

Раніше ми писали, що Настя Каменських розповіла, як відчула найвище задоволення, поки Потапа немає поруч: "Мурашки по шкірі"