Білявка в патріотичному луці та на підборах позувала на згорілому російському танку

Відео вона опублікувала в соціальній мережі Tik Tok.

Світлана Вольнова. фото: скрин відео
Світлана Вольнова. фото: скрин відео

Варто зазначити, що за плечима у Вольнової багаторічний творчий досвід та насичена кар'єра. Свій шлях до успіху майбутня знаменитість починала з кар'єри моделі, потім розпочалася робота на телебаченні, ролі у кіно та світське життя.

Зараз Світлана намагається не втрачати запалу і продовжує реалізовувати себе в різних напрямках. На відміну від інших знаменитостей, 52-річна Світлана залишається в Україні та планує випуск нової колекції одягу.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як відомо, у центрі Києва влаштували виставку згорілої російської техніки. На Михайлівську площу привезли, зокрема, танк Т-72, розвалену БМД рашистського десанту та знищений ЗРК.

Світська левиця не упустила моменту та вирішила попозувати на фоні спаленої російської техніки. Для такої події вона обрала патріотичний лук: худі синього кольору з жовтими вставками та вузькі штани теж синього кольору з такими ж вставками жовтого кольору. Щоб додати елегантності, вона доповнила образ взуттям на високих підборах.

Фоловери запитали у Світлани, який сенс має її відео, вона відповіла:

"Я так висловлюю любов до України. А ще це презентація нашої нової української колекції костюмів".

У коментарях шанувальники оцінили її новий обрах, а ще Світлана їм написала, що вона не піариться, а це наше життя:

"Я не пиарюсь . Это наша жизнь".

@divavolnova

#украина🇺🇦 #война #зуди

♬ оригинальный звук - Светлана Вольнова

Нагадаємо, дзеркальний туалет та люстра за 6 тисяч доларів: українська світська левиця провела екскурсію своїм пентхаусом.

Раніше ми писали, що Вольнова показала, як поводитися при зустрічі з колишнім: темні окуляри, капелюх для прикриття.

До слова, гуру зі щастя: Світлана Вольнова дала настанови всім жінкам