Христина Решетник - дружина відомого українського телеведучого Григорія, який виступає головною особою романтичних шоу "Холостяк" та "Холостячка".

Жінка - багатодітна мама і зараз у соціальній мережі Instagram вона вкотре продемонструвала те, що пологи ніяк не вплинули на її постать, залишивши її у чудовій фізичній формі.

Григорій і Христина Решетник, фото: Знай.uа
Григорій і Христина Решетник, фото: Знай.uа

Насамкінець вона зазначила, що у нас (українців) та нашої країни (України) немає іншого виходу, окрім як перемогти, бути вільними та щасливими. Вони ж сім'єю провели час чудово, будучи на свіжому повітрі за таких видів.

Христина Решетник, фото: Instagram
Христина Решетник, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

На перших двох знімках вона, згодом, вид на річку серед зелених дерев, фотографії та відео малюків. І Григорій Решетник, та тільки зі спини.

"Дуже дуже хочеться поїхати трохи переключитися, але повинні працювати, щоб економіка країни працювала!", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, Григорій та Христина Решетник офіційно отримали "червону" книжечку - українці в шоці: "Мріємо, щоб..."

Як повідомляв "Знай.uа", Ганна Богдан покинула Мишу Заливака, а українці втратили віру в шоу "Холостяк": "Зайка дочекалася"

Знай.ua писав, Григорій Решетник розповів, як всесвітньо відомі артисти допомогли Україні: "Зусилля приведуть до спільної перемоги"