Всім відомо, що українська армія найсміливіша у світі, але вона також і найталановитіша. В пабілку "Голос країни" показали, якими талантами багата Україна.
"Стефанію" переможця Євробачення Kalush Orchestra заспівали цього разу українські захисники, та ще й зіграли оркестром. Соло виконала Ганна Хабарова, яка служить у ЗСУ, рожком від автоматм їй підіграв музикант, який змінив палочки від барабана на зброю Олександр Селезньов, а акомпанемент зіграли "Оркестр Почесної Варти".
Захисниця ЗСУ з орекстром. Фото: скриншот Instagram
Захисниця ЗСУ з орекстром. Фото: скриншот Instagram

Україна — непереможна, адже в душі кожного з нас квітне любов до своєї Батьківщини та лунає українська пісня написали у пабліку

Захисниця ЗСУ з орекстром. Фото: скриншот Instagram
Захисниця ЗСУ з орекстром. Фото: скриншот Instagram

Пісню переможицю Євробачення співали вже всі, а от такими чарівними голосами та музикою - ще не співали. В коментарях шанувальники української пісні та ЗСУ підтримали українців, та зізнались, що це найкраще, що чули за останні дні:

"Слава Україні! Героям слава. Фашистам свастикою Z смерть. Казахстан із вами", "Це найкращі 18 секунд, які я останнім часом бачила та чула", - написали у коментарях.

Скриншот коментаря
Скриншот корментаря

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, ми писали, що переможці Євробачення Kalush Orchestra та Sam Ryder готують неочікуваний сюрприз для фанатів.

Як повідомляв "Знай.ua" лідер Kalush розповів, як зароджувалася історія невід'ємної частини його образу - рожевої панами.

Також "Знай.ua" інформував, що Катя Осадча й Олег Псюк з "Kalush Orchestra" показали, що у них тепер є спільного.