Відомий екстрасенс Макс Гордєєв розповів, що побачив закінчення війни в Україні та звіт уже розпочався. Про це він заявив в ефірі "Україна 24".

Макс Гордєєв заявив, що війна в Україні наближається до завершення. За його словами, відлік розпочався з 7 липня, оскільки в цей день сонце знаходиться в найкращому становищі.

Макс Гордєєв. Фото: cкриншот Instagram
Макс Гордєєв. Фото: cкриншот Instagram

"З сьогоднішнього дня йде відлік закінчення війни. Сьогодні стає сонце у найкращий свій час", - сказав Макс Гордєєв.

Варто зазначити, що після екстрасенсових слів почали з'являтися сигнали, що його передбачення має шанси здійснитися. Так, Макс Гордєєв навів у приклад заяву Міноборони Росії, в якій заявили, що війну в Україні хочуть поставити на "паузу".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Сьогодні з ранку я віщував початок закінчення війни, а тепер виходять такі новини", - написав екстрасенс.

Українці відреагували на передбачення та висловили надію, що все справді закінчиться.

"Дай Бог", "Їхні слова завжди розходяться з їхніми діями", "Дай бог, нехай це вже все нарешті закінчиться", - написали в коментарях під відео.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, екстрасенс Макс Гордєєв розповів, як окупанти намагатимуться знищити українців.

Також наш портал інформував, Jerry Heil, Alyona Alyona та німецька співачка Ela заспівали утрьох українську обрядову пісню: "Кайф! Це так добре".

Крім того, наш портал повідомляв, Юрій Горбунов розповів, де під час війни знаходиться Катя Осадча з дітьми: "Вони то повертаються, то знову їдуть".