Російські окупанти почали усвідомлювати, що командуванню, а також самому путіну глибоко начхати на їхні долі та почали шукати способи втекти з війни в Україні. Про це свідчить розмова окупанта зі своєю дружиною, яку вдалося перехопити СБУ.

Російський окупант вирішив обговорити із дружиною спроби інших російських дружин повернути своїх чоловіків, які воюють в Україні, додому. Він зазначив, що у них навряд чи щось вийде і додав, що розчарувався не лише у командуванні, а й у путіну.

Окупанти. Фото: скриншот Youtube
Окупанти. Фото: скриншот Youtube

"Я їх розумію чудово. Чоловіки поїхали на навчання. А приїжджають не всі з цих, начебто навчань. Спочатку поїхали на навчання, потім з’ясувалось, що спецоперація, а ця спецоперація перетворилась на війну. Від цього користі не буде. Дружини нічого не зможуть зробити, щоб їх повернути. Що до путіна напряму звернутись? Не було такого ніколи. Путін скаже – я радий за тебе. Мені пох… (байдуже). І все. Як у мене комбат постійно. Я, каже, радий за тебе, мені пох", - розповів окупант.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Окупант зізнався, що хоче піти з війни і дуже радий був би знайти можливість більше не повертатися в Україну.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, американський ветеран згадав, як росіяни знущалися з його бабусі в СРСР, і поїхав до України мстити: "Ми переможемо".

Також наш портал інформував, росіяни вперше за 8 років зіткнулися із серйозними проблемами в логістиці, удари ЗСУ по складах виявилися неймовірно точними.

Крім того, наш портал інформував, дружина окупанта, якого "незаконно загребли" на війну, пропонує йому скласти зброю та виїхати до РФ заплативши хабарі: "Треба валити".