Олексій Арестович став потужним заспокійливим для багатьох українців на початку війни. Зараз великий відсоток шанувальників радника голови ОП Єрмака випарувався.

Тим не менше, Арестович не перестає мелькати на екранах. І якщо раніше це були психологічні заспокоєння та військові зведення, то зараз більш розважальний жанр.

Спочатку Олексій потрапив на шоу Олексія Дурнєва "Дурнєв дивиться останні сторіз русні", де підняв рейтинги блогеру.

Олексій Арестович і Льоша Дурнєв, фото: Знай.uа
Олексій Арестович і Льоша Дурнєв, фото: Знай.uа

Зараз же Пікалов та Кошовий з "Квартал 95" затягли його і до себе на зйомки "Байрактар Talks".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Спочатку Кошовий перерахував всі професії та заслуги Олексія, після чого Пікалов запитав: "Хто ви нахр*н такий?".

Радник голови ОП засміявся і попросив наступне запитання.

"За опитуваннями, пес Патрон став популярнішим, ніж ви. Питання: яке це почуття, коли вас дрючить собака?" , - продовжив жартувати Кошової.

Олексій Арестович сказав, що проблема більше не в цьому, а в тому, що багато хто вважає пса Патрона кращим військовим експертом, ніж його. І це його правда зачіпає.

Жарти не закінчилися і на цьому, адже Олександр Пікалов запитав, коли ми знову зможемо побачити Арестовича в серіалі "Мухтар" або ж він має справи важливіші.

"Є справи важливіші - серіал "Патрон", хочу там хоч якось, хоч краєчком, як камео" , - парирував Олексій.

Нагадаємо, що Олексій Арестович відповів на погрози путіну і не забув про черговий прогноз: "Вже закінчуєте".

Раніше ми повідомляли, що Кошовий, Пікалов та інші зірки "Квартал 95" вирушили у небезпечну поїздку заради підтримки ЗСУ.