Відома дизайнерка та дружина колишнього міністра Володимира Омеляна ненадовго повернулася в Україну

На своїй сторінці в соціальній мережі instagram вона зробила відповідний пост.

Світлана Бевза. Фото: instagram.com/bevza_svitlana
Світлана Бевза. Фото: instagram.com/bevza_svitlana

Як відомо, з початком повномасштабного вторгнення вона разом з дітьми виїхала за кордон, а її чоловік, колишній міністр інфраструктури, зараз служить в ЗСУ.

У пари двоє дітей - хлопчик Марк та молодша дівчинка Анна. Світлана народжувала малюків за океаном, отже вони є громадянами США. Де саме перебувають діти колишнього посадовця за кордоном невідомо.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Дизайнерка показала на фото, заради чого вона на три дні повернулася в Україну. На ньому палкий поцілунок Володимира та Світлани. Вона написала англійською, що кілька тижнів тому була на Заході України та провела три романтичні дні у Львові під звуки повітряної тривоги.

"Пару тижнів тому я їздив на західну Україну лише заради цього поцілунку. Ми провели 3 чудових дні у Львові, романтика під постійною авіаційною тривогою. Це боляче, я не можу бути з тобою щодня, я люблю тебе, мій сміливий чоловік."

Нагадаємо, Катя Осадча стала українською княгинею: "Ще один привід пишатися".

До слова, Міністерство інфраструктури змінює порядки у лінійному судноплавстві, щоб посилити тиск на бізнес – Омелян

Раніше ми писали, що підпорядкування транспортної комісії президенту призведе до колапсу у галузі - екс-міністр інфраструктури.