Українська модель, співачка і актриса студії "Квартал 95" Еліна Мбані поділилася яскравими кадрами в спальні разом з відомим харизматичним блогером та фотографом Павлом.

У свіоєму Insatgarm красуня з "Жіночого кварталу", розмістила декілька фотографій спільно з відомим харизматичним фотографом Павлом, у спальні. Блогер з'являється то позаду дівчини, то збоку, демонстративно показуючи свою присутність.

Скрін, Instagram Еліна Мбані
Скрін, Instagram Еліна Мбані

Еліна Мбані відома українцям завдяки програмам "Голос країни" і "Жіночий квартал". Їй вдалося підкорити глядачів своєю екзотичною зовнішністю, а також красивим голосом.

Еліна Мбані. Фото: скриншот  Instagram
Еліна Мбані. Фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Артистка обожнює ділитися фотографіями у соцмережах, і війна не зупиняє дівчину, вона не хоче відмовляти собі у задоволенні дихати на повні груди та жити.

Еліна Мбані. Фото: скриншот  Instagram
Еліна Мбані. Фото: скриншот Instagram

Цього разу дівчина позувала перед великим дзеркалом у спальні, разом з харизматичним блогером та фотографом Павлом Кобцем. Вона схилила голову на бік та мило посміхнулася. У той час як Павло переміщався у різні боки та виглядав то з одного боку фото , то з іншого.

Еліна Мбані. Фото: скриншот  Instagram
Еліна Мбані. Фото: скриншот Instagram

У коментарях дівчині написали багато приємних слів, та підкреслили її особливість та унікальність:

"Твоя особливість у єдиності, більше таких не зустрінеш", "Красуня", "Дуже гарна", - написали в коментарях шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що зірка "Жіночого кварталу" Олександра Машлятіна розповіла, як її 91-річний дідусь наближає перемогу.

Як повідомляв "Знай.ua" подруга Юрія Ткача Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" показалась зі своєю мамою.

Також "Знай.ua" інформував, що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" розповіла про задзеркалля.