Популярна зірка Даша Астаф'єва пожаліла, що на початку повномасштабного вторгнення була "поза політикою" та по виступи у росії

Про це вона розповіла в інтерв'ю ISLND TV.

Даша Астаф'єва. Фото: скриншот Youtube
Даша Астаф'єва. Фото: скриншот Youtube

Свою розповідь Даша почала з того, як зараз вона себе почуває та зі своїх переживань та страхів. більш ха все вона боїться, що війна на території України затягнеться.

"Мене немає. Це життя зомбі. Я все роблю на такому автоматі. Я не присутня у всьому, що я роблю", - каже Даша..

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також співачка зізналася, за що їй тепер соромно. Вона не стала приховувати й відверто зізналася, що після початку війни на Донбасі у 2014 році, вона кілька раз виступала в росії. Їй зараз соромно за це.

"Мені соромно, що я була в такому стані, що доводилося їздити працювати туди, бо це зовсім інші гроші. Але я ставилася до цього як до праці, яку я роблю, щоб просто заробити собі на життя", - сказала вона.

Також вона розповіла, що в росії зовсім інші гонорари та умови праці, тому вона закрила рота та їхала. Поте на питання ведучого, чого б вона не зробила, якби знала, що буде війна, вона відповіла:

"Я б не їздила в росію"."

Крім того, зірка каже, що їй соромно, що вона буда "внє" політики, в неї не будо власної позиції, а це перекладання відповідальності. Зараз так не можна, підсумувала вона.

Нагадаємо, Юрий Горбунов устроил "бутерброд" с Дашей Астафьевой и Тарабаровой: "Спасибо за простоту"

До слова, Даша Астафьева устроила жаркие танцы, соблазнительно поиграв формами без белья: "Это большой дар".

Раніше ми писали, що Даша Астафьева обвинила некоторых коллег в заработках на благотворительности во время войны: "Где эти миллионы?"