Шеф-кухар Євген Клопотенко часто ділиться з українцями різними рецептами, які можна приготувати швидко та не витрачаючи величезну кількість сил.

Крім цього, він веде активну діяльність у популяризації нашої національної кухні закордоном. І можна впевнено сказати, що в тому, що український борщ був визнаний об'єктом нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО, є і заслуга Євгена Клопотенка.

Євген Клопотенко. Фото: скриншот YouTube
Євген Клопотенко. Фото: скриншот YouTube

Але зараз він поділився новою публікацією, яка не стосується їжі. Чоловік виставив її, ймовірно, після того, як дізнався про ракетний удар по Вінниці та загибель понад 22 мирних мешканців, серед яких є маленькі діти. Євгеній обійшовся лише кількома пропозиціями.

Євген Клопотенко, фото з Instagram
Євген Клопотенко, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Я створила трьох дітей. Сподіваюся, це вважається", "Навіть коли боляче, використовувати біль як рушійну силу", "Вам уклін, Ви молодець", "Це наша війна, наша мета відокремити нашу культуру, ми з росіянами не брати!", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, рецепт маринованих томатів із соєвим соусом від Євгена Клопотенка: невелика "родзинка" зробить смак яскравішим

Як повідомляв "Знай.uа", після визнання ЮНЕСКО борщу українцями, Клопотенко взявся за іншу смакоту: "Ваше завдання..."

Знай.ua писав, маріупольський рецепт борщу з бичками і томатами: ви більше не готуватимете інакше