Даша Ульянова, яка стала популярною завдяки шоу "Холостяк" з Максом Михайлюком, активно спілкується з шанувальниками у соціальній мережі instagram. На її сторінку підписана 261 тисяча осіб. З ними вона ділиться подробицями особистого життя, думками та наболілим

Даша Ульянова. Фото: скриншот Instagram
Даша Ульянова. Фото: скриншот Instagram

Дашу дуже схвилювала трагедія у Вінниці. Піл час ракетного обстрілу міста загинуло 30 людей, а ще 36 зникли безвісти, багато поранених.

А ще її дуже обурила поведінка її колежанок, їх пости роздратували дівчину. Так, ці дівчата спочатку постять у мережі моторошні кадри трагедії у Вінниці, а через годину власні фото в купальниках з теплих країн.

Ульянова не витримала та звернулась до них у сторіс, назвавши їх тупими та лицемірками:

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

"Я не можу дивитися без сліз. Всі мої знайомі дівчата, які постять спочатку з Вінниці, а потім через годину заливають фото в купальнику десь у Туреччині, * ля, які ж ви тупі! Нічого проти вас не маю, але відпишіть від мене або заблокуйте. Не хочу бачити ваше лицемірство."

Даша Ульянова, скриншот: Instagram Stories
Даша Ульянова, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Даша Ульянова з "Холостяка" поскаржилася на апатію та відсутність мотивації: "А що далі?"

До слова, переможниця "Холостяка" Даша Ульянова зняла весь одяг та здавила груди.

Раніше ми писали, що переможниця "Холостяка" Даша Ульянова дозволила собі забути про війну: "Влаштувати день нормальності"