32-річна дівчина знялася для чудового фото для Playboy Germany на честь його 50-річчя.

Відповідну публікацію Джуліана Зейфарт оприлюднила на своїй сторінці у Instagram.

Вона продемонструвала свою сенсаційну фігуру, позуючи на скелях біля моря на тлі гарного заходу сонця, який став ідеальним фоном для зухвалої фотографії.

Джуліана Зейфарт: скрін посту в соцмережі
Джуліана Зейфарт: скрін посту в соцмережі

Зейфарт лягла на спину і втупилася в небо, а її довге каштанове волосся торкнулося каменя, на якому вона сиділа. На ній не було нічого, крім пари білих кросівок, тоді як біле любовне серце використовувалося, щоб прикрити її соски.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Спортсмен написав: «З Днем Народження, @playboygermany» разом із святковим обличчям та смайликами з червоними губами.

Шанувальники залишилися в шоці, тому що користувач kon94738 написав: «Гарний вигляд та гарна модель. Любити це»

Зайфарт представляла Німеччину на зимових Олімпійських іграх у лютому і посіла 14-те місце в особистому заліку серед жінок. Її кар'єра розпочалася на Континентальному кубку, найвищому рівні серед жінок зі стрибків із трампліну, у липні 2004 року, коли вона посіла 13-те місце. Вона фінішувала у трійці найкращих 15 разів, здобувши сім перемог та сім других місць.

5 лютого 2006 року вона стала першою офіційною чемпіонкою світу серед юніорів зі стрибків із трампліну після перемоги на змаганнях серед жінок у Крані. Найбільшим досягненням у кар'єрі Зайфарт став чемпіонат світу з лижних видів спорту FIS 2019 року.

Нагадаємо, що модель з 32-літровими грудьми просто зводить людей з розуму.

Раніше повідомляв портал "Знай", дуже гарна модель зачарувала мережу в голій спідній білизні.