23-річна Міла Сівацька - популярна українська актриса, яка відома за ролями у таких фільмах та серіалах, як "Повернення Мухтара", "Синевір", "Пес", "Останній богатир", "Гранд".

Основна частина з них – російського виробництва. А зараз вона поставила сама собі питання, яке описує її стан після ракетного удару по Вінниці та загибелі десятків мирних жителів, включаючи дітей.

Міла Сивацька, фото: Instagram
Міла Сивацька, фото: Instagram

"Як називається те, що ти вчора постиш море і вино, а сьогодні пишеш про вибухи та вбитих дітей в Україні? Це називається життя. Життя, яке влаштували мільйонам людей нелюди-сусіди", - пише Міла Сівацька. в Instagram Stories.

Міла Сівацька, скріншот: Instagram Stories
Міла Сівацька, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

І для неї це, певне, є звичайною справою. Адже паралельно цьому вона встигає жити і насолоджуватися кожної миті, будучи закордоном, біля моря і демонструючи шикарне проведення часу, іноді з алкоголем.

"Ви кайфуєте добре? В Україні продовжує війна, поважайте, будь ласка, людей, які померли, родичів", "А чому ж ти не в Україні?", "І де Київ?" , - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, зірка "Мухтара" та "Гранда" Сівацька пішла "проти" України, захищаючи росіян : "Це не так, вас сотні"

Як повідомляв "Знай.uа", російська модель Ірина Шейк, яка бігла за кордон, "зашкварилася" рашистськими символами : з нею ще працюють світові бренди

Знай.ua писав, Даша Астаф'єва зізналася за що їй так соромно і розповіла про що пошкодувала вже давно