Український підприємець-аграрій та президент ФК "Інгулець" Олександр Поворознюк особисто жорстко відгамселив диверсанта, який розставляв мітки.

Відео інциденту з'явилося згодом у Мережі, його опублікував зокрема телеграм-канал "Футбол України". Як видно з кадрів, президент "Інгульця" підбіг до диверсанта та завдав зраднику кількох потужних ударів, не стримуючи емоцій у вигуках.

Таким чином Олександр Поворознюк провчив місцевого зрадника, якого спіймали на одній із вулиць Петрового. Хлопець нібито розставляв мітки, які допомагають ворогові. Такі випадки не поодинокі в Україні останнім часом. Ними активно займаються правоохоронні органи та Служба безпеки України (СБУ).

Варто додати, що після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну 24 лютого Олександр Поворознюк створив добровольчий батальйон "За Петрівщину".

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Крім того, президент ФК "Інгулець" керує благодійним фондом, через який волонтери займаються придбанням гуманітарної допомоги захисникам України та передають її на фронт.

Нагадаємо, на АЗС знову змінилися ціни на автогаз: яка вартість палива на українських заправках

Як повідомляв "Знай.ua", план росії провалився: українцям розповіли, що буде з пальним на АЗС у липні

Також "Знай.ua" писав, українські АЗС змінили ціни на паливо: за скільки можна заправитися