Відома українська хореограф та переможниця популярного шоу "Танці з зірками" 2018 року Ілона Гвоздьова поскаржилася на погане самопочуття. Які проблеми її переслідують, зірка розповіла на сторінці у соціальній мережі instagram.

Ілона Гвоздьова намагається бути постійно на зв'язку з шанувальниками та регулярно радує їх новими фото та відео як з особистого життя, так і з робочих буднів. Нерідко зірка ділиться і проблемами, які її переслідують.

Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube
Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube

Так, цього разу хореограф зізналася, що страждає від поганого самопочуття, а в усьому виною стрес, який провокує війна. Ілона Гвоздьова зазначила, що зазвичай відволікалася від усього за допомогою роботи, але останнім часом це не допомагає.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Після новин і подій останніх двох днів у мене всередині все обірвалося, вранці прокинулася з глибоким смутком і болем у серці. Останнім часом дуже відволікала робота і побудована, але з сьогоднішнього дня просто не можу зібрати себе в купу... Я не розумію, що буде далі… Іноді втрачаю віру та сили, розумію, що так не можна, але, напевно, і такий стан треба пережити та подолати", - поділилася Ілона Гвоздьова.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ілона Гвоздьова з "Танців зі зірками" зізналася, що справа всього її життя під загрозою - тіло "бунтує": "Стає як залізо".

Також наш портал інформував, Оля Цибульська розповіла, як війна ледь не забрала життя близьких їй людей: "Бракує ні криків, ні ненависті".

Крім того, ми писали, Тіна Кароль у компанії молодих красенів вразила фанатів: Дан Балану до них ще далеко.