Популярна українська співачка, яка активно підтримує Україну та її позиція давно всім відома, розповіла, що її сторінку в соціальній мережі Instagram заблокували. До речі, вона нараховує 1,8 млн підписників

Про це повідомила співачка на сторінці соціальної мережі Facebook.

Тіна Кароль, фото Знай.uа
Тіна Кароль, фото Знай.uа

Тіна розмістила своє фото та написала на ньому, що через активне висвітлення війни України з росією забарився Instagram. Для його відновлення знадобиться деякий час. А тому вся необхідна інформація буде на Facebook.

Як відомо, зірка багато сил витрачає на допомогу Україні, гастролює з благодійними концертами, бере участь у благодійній діяльності, підтримує українців та не може лишатися осторонь трагедії, що відбувається в україні.

Популярні новини зараз
Великі зміни на ринку землі в 2025 році: українці можуть втратити право власності Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги
Показати ще

Варто зазначити, що це не поодинокий випадок блокування сторінок-мільйонників. Нещодавно відома блогерка Саша Бо скаржилась, що їй заблокували сторінку після того, як вона опублікувала кадри ракетного обстрілу Вінниці. Сторінку їй вдалося відновити. Проте їїх попередили, що наступного разу вона втратить акаунт назавжди.

У коментарях шанувальники обурились, що за правду забанили акаунт, та спитали:

"Треба сидіти і мовчати?"

Коментарі, скрин: Facebook Тіна Кароль
Коментарі, скрин: Facebook Тіна Кароль

Тіна Кароль, скрин: facebook.com/tina.karol/
Тіна Кароль, скрин: facebook.com/tina.karol/

Нагадаємо, подруга Тіни Кароль Юлія Саніна згадал.а спекотні дні у вінницькому "Будинку офіцерів": "Шкода, що не потрапила"

До слова, Тіна Кароль в компанії молодих красенів вразила фанатів: Дан Балану до них ще далеко.

Раніше ми писали, що українець розкрив таємницю Тіни Кароль про любов до перук - у неї їх більше 10: "Все штучне".