Нещодавно український реп-виконавець Потап (Олексій Потапенко) поділився тим, що він застудив нерв на обличчі, через що його трохи паралізувало.

Незважаючи на це, артист зміг відпрацювати концерт до кінця та зібрати гроші для України разом із іншими знаменитостями у Мадриді.

Після цього чоловік Насті Каменських тривалий час не показував обличчя в соцмережах і ось, після обстрілу Вінниці артист не витримав, виклав вірш та відео, де шанувальники зуміли побачити, чи хвороба пройшла безвісти.

Незважаючи на стомлений вигляд, видно, що Потап приходить у норму.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Проте українці не дуже позитивно оцінили першу появу Потапа після паралічу.

"Не дай Бог так перекосило, одужуй", "Думаю, "патріоту" Потапу оцінку українці дадуть після повернення його додому. Здоровий мужик вірші за кордоном читає в той час, як його співвітчизники мужньо захищають свою Батьківщину.", "Дивно, що він робить в Іспанії, при тому факті, що він призовного віку. Є безліч артистів, які не воюють, але залишилися в Україні і активно волонтерять. А є такі як Потап та Винник, які втекли підібгавши хвіст і мовчать", "На фронт підуть хлопці з сіл та бідних сімей, а ці любитимуть Україну з-за кордону"...

Коментарі про повернення Потапа
Коментарі про повернення Потапа

Нагадаємо, що Потап здивував українців абсолютно новою у своїй творчості піснею з альбому "Замальовочки".

Раніше ми повідомляли, що Потап відповів Анастасії Приходько на її "фе" щодо репера та нагадав про головного ворога.