Українська акторка Валерія Ходос у своєму Instagram заявила, що навідріз відмовляється виходити на один знімальний майданчик із російськими колегами через війну, яку розв'язав їхній диктатор. А ще вона заїкнулася про своїх земляків, які, навпаки, охоче погодилися працювати в одних проектах з росіянами.

Валерія Ходос розповіла, що нині режисери відновлюють роботу тих проектів, які знімалися ще до вторгнення росії. Участь у них беруть і українські, і російські актори. Проте на роль беруть лише тих росіян, які підтримали Україну та виступили проти війни.

Скриншот з Instagram, Валерія Ходос
Скриншот з Instagram, Валерія Ходос

Але це справи не змінює, як заявила Ходос. Вона зовсім не хоче бачитися з російськими колегами, тому що для неї "хороших руських" не існує. Більше того, вона закликала інших українців наслідувати її приклад.

"Для мене немає і ніколи не буде жодних "хороших руських". Ніколи я не зайду на один знімальний майданчик з людиною, у якої червоний російський паспорт. Навіть якщо раніше я з вами спілкувалася та поважала ваш талант. Забудьте про це. Ніколи я більше вас не буду рада бачити у своїй країні. Ви для мене вороги", - заявила Валерія.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Знаменитість підкреслила, що багато українських режисерів та акторів продовжують працювати з росіянами, і її це дуже обурює. У своєму зверненні вона кидала натяки, які артистка Наталка Денисенко сприйняла на свій рахунок.

Вона зрозуміла, що йдеться про продовження серіалу "Кріпосна", але все ж таки погодилася зі словами колеги. Однак навіть після цього не відмовилася від ролі, пояснюючи це тим, що хоче довести справу до кінця, щоб глядачі залишилися задоволеними. Хоча зазначила, в один кадр із росіянами не стане.

"Знаю Лера, що в цьому відео ти говориш зокрема про мене та про наш український проект "Кріпосна, де до війни знімалися російські актори. Тому маємо написати тут, що так, ми не маємо морального права зніматися в російських проектах і ставати в кадр з російськими акторами! Як це було в моїй та твоїй роботі теж!" - написала Денисенко.

Коментарі - instagram.com/v.khodos/
Коментарі - instagram.com/v.khodos/

Раніше ми писали про те, що Наталія Денисенко з "Кріпосної" виговорила таємницю про відносини Мішиної та Еллерта: "У Яремчі була не сама"

Як повідомляв Знай.ua, Наталія Денисенко з "Кріпосної" благала чоловіка Андрія Фединчика не йти до ЗСУ: "Він ходив поруч, тепер мертвий"

Також портал Знай.ua писав, що подружка Мішиної з "Кріпосної" Наталія Денисенко рятувала сина, що задихається, з підвалу: "Я зірвалася, я ридала"