Відомий український актор, зірка "Дизель шоу" Єгор Крутоголов часто радує шанувальників будь-якими фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 100 тисяч людей.

Зовсім недавно був скандал, пов'язаний з усією гумористичною командою через Ксенію Мішину. Наразі у профілі "Дизель шоу" вирішили згадати чоловіка в парі з Лілією Ребрик.

Єгор Крутоголов. Фото: скриншот Instagram
Єгор Крутоголов. Фото: скриншот Instagram

"Вічно можна спостерігати всього за кількома речами. Але найбільше зачаровують тата, які в один момент стають майстрами на всі руки і починають складати, ремонтувати, відновлювати", - йдеться у публікації.

Такий момент пов'язаний із Єгором Крутоголовим. Чоловік якось полагодив коляску для малюка, навіть із "номерним" знаком.

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Єгор Крутоголов, фото: Знай.ua
Єгор Крутоголов, фото: Знай.ua

"Скучила", "Ципа маленька", "А якщо мене немає на Фейсбуці, як мені подивитися фото і читати ексклюзивну інформацію?", - пишуть користувачі у коментарях.

І, мабуть, усі вже заплющили очі на ситуацію з Ксенією Мішиною та навіть загиблою Мариною Поплавською.

Єгор Крутоголов, фото: Instagram
Єгор Крутоголов, фото: Instagram

Єгор Крутоголов, фото: Instagram
Єгор Крутоголов, фото: Instagram

Нагадаємо, Єгор Крутоголов заступився за акторів "Дизель шоу" з росії: "Це мої друзі"

Як повідомляв "Знай.uа", Вікторія Булітко з "Дизель Шоу" висміяла суворі реалії життя у "великій і могутній" росії: "Без коментарів"

Знай.ua писав, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко "влаштувала" війну в росії з обстрілами Москви і Петербурга: "Які нахр*н веселощі"