Відома українська хореографиня, переможниця шоу "Танці з зірками" 2018 року та щаслива мама двох дітей Ілона Гвоздьова любить радувати своїх шанувальників різними публікаціями у Instagram, де за нею стежить понад 350 тисяч людей.

Ілона Гвоздьова з радістю повідомила, що завершилася вступна кампанія у Київському національному університеті культури та мистецтв, де вона вже понад 5 років викладає студентам танці. Після набору артистка подякувала кожній дитині, яка обрала саме цей навчальний заклад, адже вона сама колись його закінчила.

Скріншот із Instagram, Ілона Гвоздьова
Скріншот із Instagram, Ілона Гвоздьова

"Дякую, що не перестаєте вірити у наше майбутнє, у силу нашої професії у її необхідність, бо саме ви наше майбутнє, ви будете навчати наших дітей,ви будете розвивати нашу культуру і нашу країну 🙏" - додала Гвоздєва.

А ще танцівниця подякувала весь склад приймальної комісії та повідомила, що сама була його частиною. Також артистка зазначила, що студентів оцінювали серйозні професіонали, тому її переповнює гордість через те, що вона розділила з ними таку нелегку роботу.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

"Сподіваюсь, у вересні всі ми зустрінемось у танцювальному залі і будемо вивчати нові ПА та розмовляти мовою тіла!" - заявила Ілона.

Раніше ми писали про те, що Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" запропонувала українцям поставити "на паузу" ненависть до окупантів: "Божа кара прийде за кожним"

Як повідомляв Знай.ua, Ілона Гвоздьова з "Танців зі зірками" розповіла, що почала здаватися через постійні стреси: "Прокинулася з болем у серці"

Також портал Знай.ua писав, що легенда "Танців зі зірками" Ілона Гвоздьова "виписала" українцям заборон: "Шановні, не забуваємо"