Відомий український лікар-педіатр Євген Комаровський має велику популярність серед дорослого та молодого покоління. Він регулярно роздає слушні поради щодо медичних питань та допомагає Батьківщині у війні з росією. У соцмережі Instagram за чоловіком слідкує 8,3 млн людей.

Євген Комаровський в інтерв'ю Славі Дьоміну розповів, куди подівся коронавірус і всі хворі на нього люди. Як відомо, з початком війни тема пандемії відійшла на другий план, але лікар стверджує, що ковід все ще існує і досі масово атакує людство.

Євген Комаровський, скріншот з відео
Євген Комаровський, скріншот з відео

Комаровський заявив, що з'явилося дві нові мутації штаму Омікрон і зазначив, що кількість хворих стрімко зростає, хоча ймовірність смерті мала.

А ще лікар сказав, що на сьогоднішній день антитіл ні в кого немає і абсолютно всі перехворіли на цей вірус. Він вкотре наголосив, що люди похилого віку, діти та особи зі зниженим імунітетом - входять до групи ризику захворюваності, тому навіть медичні маски все ще актуальні.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

"Цих людей потрібно всіляко ховати, захищати. Потрібно робити повторні бустерні дози вакцин. Інших варіантів немає". - додав Комаровський.

А ось щодо мавпячої віспи фахівець упевнений, такої епідемії очікувати не варто, бо шляхи захворюваності зовсім інші. А перехворіти на таку болячку буде простіше, ніж іншими її видами.

Раніше ми писали про те, що доктор Комаровский, який критикує Зеленського, висловився росіянам про Президента: "Пересуває фішки на карті"

Як повідомляв Знай.ua, доктор Комаровський згадав свій лист з минулого, який описує росіян зараз: "Виникло бажання звільняти Київ від нацистів"

Також портал Знай.ua писав, що доктор Комаровський порівняв Україну з голодуючою людиною з "допомогою" від Заходу: "Ти почекай, не вмирай"