Олександра Білобров, концертний менеджер гурту Kalush Orchestra та дівчина Олега Псюка здивувала шанувальників незвичним домашнім улюбленцем

Фото вона показала в соціальній мережі instagram.

Саша Білобров, скриншот: Instagram
Саша Білобров, скриншот: Instagram

Як розповідає Саша, на Паску, 24 квітня, її батьки у курнику знайшли маленьке поранене лисенятко. У дикій природі воно б не вижило, можливо його тому й кинули, що воно було слабким. Тому було прийнято рішення залишити тваринку, поки вона не одужає та не зможе сама про себе дбати.

Лисенятко виявилось дівчинкою, її назвали Анфіса. Майже за 4 місяці вона підросла. Саша показала фото, коли вона була дуже маленькою та пригадала, як по ночах вона плакала та сумувала за своєю родиною.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

" В результаті ця кобилка ночує і живе повноцінно на вулиці. Прибігає щаслива і радісна з нами погратись, погуляти, поїсти смаколики (дуже любить консерву з курочкою😅) і знову намотувати круги по садку біля дому і городу)", - написала вона.

Нагадаємо, Kalush Orchestra та Sam Ryder готують неочікуваний сюрприз для фанатів: подробиці не відкривають

До слова, Kalush розповів, як зароджувалася історія невід'ємної частини його образу - рожевої панами: "Першу купив на секонді для кліпу"

Раніше ми писали, що Катя Осадча й Олег Псюк з "Kalush Orchestra" показали, що у них тепер є спільного: "Чекаємо на зустріч"